Trepalnice

Podaljševanje trepalnic

Podaljševanje trepalnic je postopek s katerim poudarimo vaše oči. Na vaše naravne trepalnice, prilepimo umetne svilene trepalnice. Na začetku se pogovorimo o vaših željah, nato pa izberemo ustrezne trepalnice za vaš obraz in videz. Trepalnice so vodoodporne. Na obnovo trepalnic, je potrebno priti na 3 do 4 tedne, če želite imeti popolne.

Pri samem procesu podaljševanja trepalnic je pomembno, da ne preobremenimo naravne trepalnice, saj lahko poškodujemo rastni mešiček trepalnic. V povprečju imamo na zgornji veki nekje do 150 trepalnic. Nekatere jih imajo več, nekatere manj, zato je tudi sam čas podaljševanja odvisen od gostote vaših naravnih trepalnic. Dnevno izgubimo od 3 do 5 naravnih trepalnic in ko odpade ena naravna trepalnica, odpade tudi umetna skupaj z njo.

Vihanje trepalnic

InLei® Lash Filler je revolucionaren produkt na področju “Lash Lift-a”, ki za razliko od običajnega keratinskega vihanja trepalnic, krepi strukturo naravnih trepalnic in hrani koreninski mešiček tudi več mesecev po tretmaju. Klinično je dokazano, da se bodo naravne trepalnice po treh zaporednih tretmajih odebelile do 24%. Trepalnice bodo po tretmaju zavihane, zdrave in mehke na otip. Lash filler je odlična alternativa podaljšanim trepalnicam, kot tudi tistim, ki jim trepalnice rastejo navzdol ali naravnost.

Standardno vihanje trepalnic ukrivi celotne trepalnice, kar ustvari nežno ukrivljenost naravnih trepalnic. Pri LVL (Nouveau Lashes) so razvili LVL Lash lift, ki trepalnice ukrivi čisto pri korenini naravne trepalnice. To ustvari bolj pokončno ukrivljenost in na koncu je videz bolj dramatičen. Rezultati so vidni takoj in trajajo do 8 tednov.